'Noa Lang doet dít tegen Waasland-Beveren: Scouts in tribune vallen achterover'

'Noa Lang doet dít tegen Waasland-Beveren: Scouts in tribune vallen achterover'
Zaterdag 06 februari 2021 - 19:20   I   door Redactie

Drie keer is hij al speler van de maand geworden en hij is nu al goed op weg om het een vierde keer te worden. Wat Noa Lang in de beginfase van de match tegen Waasland-Beveren liet zien, deed iedereen watertanden.

De supporters van Club Brugge in eerste instantie, de neutrale kijker uiteraard, maar zeker ook de scouts in de tribune. Die vielen - net als de commentatoren - achterover van de schoonheid van het doelpunt van Lang. Waardoor blauw-zwart meteen ook met een 0-1-voorsprong de rust inging.

Scouts inderdaad, dat wist commentator bij Eleven Sports Aster Nzeyimana te melden. "Er zitten een paar scouts in de tribune. Als zijn naam nog niet genoteerd was, dan nu zeker wel", wist hij na de goal van Lang te vertellen.

Marktwaarde

Dat zullen ze bij het bestuur van Club Brugge misschien niet graag horen. Of nét wel natuurlijk. Want dat betekent aan de ene kant dat de kans dat de Nederlander komende zomer vertrekt exponentieel stijgt, maar aan de andere kant natuurlijk ook dat zijn marktwaarde ferm de hoogte ingaat. Maar tot het al dan niet zover komt, is het voor iedereen nog genieten geblazen.

Poll: Zal Lang komende zomer nog bij Club Brugge voetballen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024