'Straffe beelden van Courtois gaan wereld rond: "Wat wil je nog meer?" (VIDEO)

'Straffe beelden van Courtois gaan wereld rond:
Zaterdag 06 februari 2021 - 20:15   I   door Redactie

Real Madrid zit in zwaar weer. Een straat achterstand op Atlético, zware kritiek op trainer Zinédine Zidane en met Hazard een Rode Duivel in verval. Maar er is altijd nog Thibaut Coutois.

Onlangs werd Michel Preud'homme door de Belgische fans verkozen tot beste Belgische doelman aller tijden, maar misschien moeten ze die verkiezing binnen een paar jaar nog eens doen. Als Courtois dan nog een aantal keer per seizoen laat zien wat hij dit jaar laat zien, zou de uitslag wel eens kunnen veranderen. 

Tegen Huesca etaleerde de Rode Duivel nogmaals zijn uitstekende vorm. Bij een 1-1-stand hield hij Real Madrid op zijn eentje overeind. De redding op een snoeiharde kopbal van dichtbij was niets minder dan indrukwekkend. De Real-fans riepen hem op basis daarvan uit tot beste keeper ter wereld. "Wat wil je nog meer?" was ook één van de reacties. 

Drie punten

Het was overigens niet alleen een redding voor de show, want Courtois zorgde er zo voor dat de Koninklijke alsnog de zege kon binnenhalen. Zes minuten voor tijd bezorgde Varane met zijn tweede treffer van de avond Real Madrid immers de drie punten.

Poll: Is Courtois op dit moment de beste keeper ter wereld?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Huesca

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024