Grote zorgen over Noa Lang bij Club Brugge: "We zijn daar elke dag mee bezig"

Grote zorgen over Noa Lang bij Club Brugge:
Maandag 08 februari 2021 - 07:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge lijkt het of er tegenwoordig maar één speler bestaat: Noa Lang. De lof die hem wordt toegezongen is terecht, maar net daar schuilt volgens Club Brugge het grote gevaar.

Na zijn twee treffers op het veld van Waasland-Beveren en dan vooral zijn eerste die hij op magistrale wijze binnenschoot, zal de belangstelling alleen maar toenemen. Dat beseft Philippe Clement - gepokt en gemazeld in het profvoetbal - als geen ander. Vandaar dat hij na de match een serieuze waarschuwing lanceerde.

"We moeten Noa met de voeten op de grond houden", vertelde de Club Brugge-trainer bij Eleven Sports over de Nederlandse dribbelkont. "We zijn daar ook elke dag mee bezig. We praten veel met hem. Er zal dan ook veel op Noa afkomen. Ook nu weer met vragen over zijn toekomst."

Genieten

Een toekomst die Lang zoals het er nu naar uitziet een veel grotere carrière zal bezorgen dan enkel bij Club Brugge. "We moeten nu vooral van hem genieten", aldus nog Clement. "Dit seizoen en hopelijk ook nog volgend seizoen."

Poll: Zal Lang beginnen zweven volgens u?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024