"Noa Lang gaat miljoenentransfer Jonathan David achterna"

Maandag 08 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Er is geen houden meer aan: niet op het veld, maar ook niet naast het veld. Noa Lang is op dit moment zo hot dat niemand gelooft dat de Nederlander volgend seizoen nog bij Club speelt.

Met zijn twee goals tegen Waasland-Beveren dikte Lang zijn statistieken nog wat meer aan. In 18 wedstrijden is hij al goed voor 11 goals en 7 assists. Elke match een beslissende actie dus. En dat betekent meteen dat ook de miljoenen van het transferbedrag aandikken.

Volgens sportjournalist Aster Nzeyimana - fan van het eerste uur - kan Club straks zijn recordbedrag van 25 miljoen voor Wesley verbreken: "Als Lang dit blijft doen, dan zeker", stelt hij bij Studio Brussel. "Als je 30 miljoen krijgt voor Jonathan David - die dat wel een heel seizoen lang heeft getoond -, dan is 30 miljoen de enige logische optie."

Investering

"Het enige probleempje dat ik dan zou kunnen voorzien, is dat de topclubs nu minder geld hebben door corona", vervolgt Nzeyimana. "Maar 30 miljoen euro voor Lang lijkt mij zeker een goede investering."

Poll: Zal Lang deze vorm een heel seizoen kunnen aanhouden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024