Opvallende bekentenis over sterkhouder Club: "Hij is aan het afzien"

Opvallende bekentenis over sterkhouder Club:
Maandag 08 februari 2021 - 22:00   I   door Redactie

What you see is not always what you get. Ook bij Club Brugge kan schijn bedriegen. En dus gaat achter alle assists, doelpunten en gewonnen wedstrijden wel een ander verhaal schuil.

Maar dat Philippe Clement na de zege op het veld van Waasland-Beveren uit de doeken deed, was wel heel opmerkelijk. "Er is iets waar ik naar de buitenwereld toe niet zo graag over vertel", opende de Club Brugge-coach.

"Bas Dost is hier toegekomen en heeft ook gezegd dat het ritme hier op training een pak hoger ligt dan wat hij gewoon is. Dus hij heeft de voorbije weken ook al afgezien met de trainingen en opeenvolging van matchen. Bij Eintracht Frankfurt had hij ook maar één match per week, terwijl wij hier telkens met een midweekmatch zitten."

Krachten verdelen

De conclusie was ondanks zijn vijf goals in zeven matchen vrij simpel voor Clement: "Bas is nog niet honderd procent om er elke keer voluit voor te gaan. Vandaar ook zijn vervanging, zodat ik zijn krachten kan verdelen over verschillende matchen. Maar hij is nu wel op de goede weg."

Poll: Zal Dost nog meer scoren eens hij wel honderd procent is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Eintracht Frankfurt

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024