Hevige discussie in Extra Time tussen Joos en Sonck: “Als je dat nu ontkent…”

Hevige discussie in Extra Time tussen Joos en Sonck: “Als je dat nu ontkent…”
Dinsdag 09 februari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Maandagavond blikte men in Extra Time terug op het voorbije voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Toen de topper tussen Anderlecht en KRC Genk werd geanalyseerd, kwam het tot een stevige discussie tussen Filip Joos en Wesley Sonck.

Na afloop van Genk-Anderlecht had Vincent Kompany aangegeven dat zijn ploeg op basis van talent de beste van het land is. De uitlatingen werden uitvoerig besproken aan tafel en Joos en Sonck hadden een compleet andere mening over dat onderwerp.

“Hard werk verslaat talent altijd”, wierp Sonck op. “Als talent niet werkt, dan slaag je niet op het hoogste niveau. Je kan dan misschien een keer uitblinken, maar het gaat toch om presteren. Elke week opnieuw”, aldus Sonck nog.

"Daar ben ik het echt niet mee eens"

Joos ging onmiddellijk in de tegenaanval. “Dat is toch niet altijd het geval… Die jongens van Anderlecht werken hard, maar daarom komt het er nog niet uit tijdens een match. En Anderlecht kan zich ook gewoon vergist hebben in het talent van sommigen, hé.”

“Simpelweg zeggen dat een bepaalde speler het uiteindelijk niet heeft gehaald omdat hij niet hard heeft gewerkt, daar ben ik het echt niet mee eens”, benadrukte Joos. Sonck voelde zich geviseerd: “Het is nochtans echt zo. Als je dat nu ontkent, dan… Tja”, besloot de gewezen spits, zichtbaar geïrriteerd.

Poll: Wie heeft volgens jou gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels  I  Extra Time  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024