Verrassend: Eden Hazard zet deur open voor transfer naar Belgische topclub

Verrassend: Eden Hazard zet deur open voor transfer naar Belgische topclub
Dinsdag 09 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Eden Hazard (30) is al een hele tijd op de sukkel. Sinds zijn overstap naar Real Madrid zagen we de échte Hazard nog nauwelijks aan het werk. Blessures remden onze landgenoot al meermaals af.

Ondanks het feit dat Hazard door zowat de moeilijkste periode uit zijn carrière gaat, maakte hij onlangs tijd voor een uitgebreid gesprek met het digitale magazine On The Front Foot. En daarin houdt hij een opvallend pleidooi voor de Jupiler Pro League.

Mbappe en Neymar

"Voor de ontwikkeling van het product Belgisch voetbal zou het goed zijn, mochten spelers van de huidige generatie Rode Duivels op het einde van hun carrière terugkeren naar België", tekende Het Laatste Nieuws op uit het interview.

"Mensen praten over een competitie als de beste spelers er spelen. Zie naar Frankrijk: met Mbappe en Neymar. Het succes van de huidige Belgische nationale ploeg heeft jongeren aangezet om zich aan te sluiten bij voetbalacademies."

Keert Hazard zelf terug?

"Hopelijk kan de Belgische competitie over enkele jaren echt goed zijn", besluit Hazard. Met zijn uitlatingen zet Hazard de deur open voor een overstap naar een Belgische topclub.

Voegt hij de daad bij het woord en speelt hij over enkele jaren zelf in de Jupiler Pro League? Fans zouden het graag zien gebeuren. Hazard speelde in de jeugd bij Stade Brainois en Tubize, maar verkaste op jonge leeftijd al naar Lille.

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Eden Hazard graag zien spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Standard  I  Anderlecht  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024