‘Real Madrid houdt grote kuis en gooit Hazard en deze 6 sterspelers eruit’

‘Real Madrid houdt grote kuis en gooit Hazard en deze 6 sterspelers eruit’
Dinsdag 09 februari 2021 - 14:30   I   door Redactie

Bij Real Madrid is men van plan om na afloop van het huidige seizoen met de grove borstel door de kleedkamer te gaan. Voorzitter Florentino Perez is van plan om verschillende topspelers te lozen.

Perez zou niet te spreken zijn over de huidige gang van zaken. Real Madrid presteert al een heel seizoen ondermaats en staat in de eigen competitie pas derde, op acht punten van stadsgenoot Atlético. En dat steekt enorm bij Perez.

Geen geloof meer in Hazard

De voorzitter van Real is van mening dat het einde van een tijdperk is aangebroken. In de zomer wil hij afscheid nemen van spelers als Sergio Ramos, Raphaël Varane, Toni Kroos, Luka Modric, Marcelo, Gareth Bale (verhuurd aan Tottenham) én... Eden Hazard.

De sterspelers zouden te zwaar op de begroting van de club wegen. Dat sommigen onder hen over hun top zijn of niet constant presteren, is een extra probleem. Het geloof in Hazard, nog maar anderhalf jaar bij Real, is Perez ook volledig kwijt.

Nieuw sterrenensemble

Door de verkoop van de hierboven vermelde sterspelers wil Perez zoveel mogelijk geld vrijmaken om nieuwe spelers binnen te halen. De voorzitter van Real wil een nieuw sterrenensemble smeden.

Poll: Denk jij dat Real Madrid volgend seizoen een sterkere ploeg zal hebben?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024