Nieuwe klap voor Axel Witsel: 'Borussia Dortmund dumpt Rode Duivel'

Nieuwe klap voor Axel Witsel: 'Borussia Dortmund dumpt Rode Duivel'
Woensdag 10 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Een ongeluk komt nooit alleen. Amper een maand nadat Axel Witsel zijn achillespees afscheurde en zo nog altijd het EK dreigt te missen, kreeg hij opnieuw slecht nieuws te verwerken.

Of het aan de afwezigheid van Witsel ligt, is moeilijk in te schatten. Maar bij Borussia Dortmund gaat het van kwaad naar erger. Zelfs na het ontslag van trainer Lucien Favre staat de Duitse topclub slechts zesde in de Bundesliga.

In de wetenschap dat slechts de eerste vier kunnen profiteren van de vetpotten van de Champions League en het gegeve dat de coroncrisis er ook nog eens stevig inhakt, stelt de Westdeutsche Allgemeine Zeitung dat Dortmund komende zomer een aantal sterkhouders zal moeten verkopen.

Haaland

In het geval de Borussen zich effectief niet zouden kwalificeren voor het kampioenenbal zou er zelfs al een lijst met acht mogelijke spelers opgesteld zijn die ze willen dumpen. Daarbij verrassend ook Axel Witsel.

Sportief verrassend dan wel, want zijn hoge loon zal natuurlijk een belangrijke factor zijn. Voor de volledigheid hier nog de andere namen op het lijstje: Jadon Sancho, Manuel Akanji, Mahmoud Dahoud, Gio Reyna, Jude Bellingham, Raphael Guerreiro en zelfs superster Erling Haaland.

Poll: Welke Rode Duivel kan Borussia Dortmund volgens u het meest missen?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024