Slecht nieuws voor Play Sports-kijkers: “Dit is echt zeer jammer”

Slecht nieuws voor Play Sports-kijkers: “Dit is echt zeer jammer”
Donderdag 11 februari 2021 - 17:30   I   door Redactie

Sinds vorige week krijgen Play Sports-abonnees wekelijks MIDMID te zien op hun televisie. Door de overstap van de podcast naar televisie is er echter ook meteen een ferm nadeel voor fervente kijkers: de afleveringen worden ingekort.

Voorheen was er tijd met hopen om rustig te keuvelen over het wel en wee in de voetbalwereld. Dat is sinds de overstap naar televisie wel anders. En dat viel kijkers ook meteen op.

“Echt zeer jammer dat jullie moeten stoppen na een uur. Alsjeblieft, ga verder voor de YouTube-kijkers”, reageert iemand onder de aflevering, die ook op YouTube staat. “Ook ik vind het echt spijtig dat de aflevering na een uur MOET stoppen", reageert iemand anders.

"Sonck moet terugkomen"

"Dit was de grote charme van het format” en “Jammer dat de aflevering maar een uur heeft geduurd. Ik dacht dat dit een podcast was?”, lezen we verder nog op YouTube. “De aflevering was te kort” en “Wesley Sonck moet sowieso nog eens terugkomen!”, reageren andere kijkers ook nog.

Poll: Kijk jij naar MIDMID?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024