Hans Vanaken doet transferplannen uit de doeken

Hans Vanaken doet transferplannen uit de doeken
Zaterdag 13 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Met de huidige resultaten is er bijna geen speler van Club Brugge die niet in de belangstelling van andere buitenlandse (top)clubs komt. Al zeker tweevoudig Gouden Schoen Hans Vanaken niet.

In een interview met La Dernière Heure gaat Vanaken dieper in op zijn toekomst bij blauw-zwart. "Ik kan nergens beter zijn dan bij Club Brugge, zowel sportief als privé. Maar ik ga altijd nadenken als er een aanbod komt van een andere ploeg." Dat aanbod is er vorig jaar al gekomen van West Ham United, dat 15 miljoen zag geweigerd worden door Club Brugge.

"Ik heb daarna meteen een verbeterd contractvoorstel gekregen met een extra jaar tot 2025", weidt Vanaken daarover uit in de krant. "Dat was een teken van vertrouwen. Het zou me gefrustreerd hebben als ze dat voorstel hadden geweigerd zónder een verbeterd contractvoorstel."

Gebrek aan ambitie

Al blijft West Ham United wel nog door zijn hoofd spelen. "Het gegeven dat ik in Londen kan wonen en de Premier League kan ontdekken, zou me kunnen verleid hebben. Maar ik had niet het gevoel dat ik moest vertrekken om een geslaagde carrière te hebben." Daarna vertelde de Brugse spelmaker ook nog hoe hij zijn transferplannen zag.

"Ik ben hier gelukkig nu en als ik nog tien jaar bij Club Brugge zou spelen, zou ik nog altijd gelukkig zijn. Dan zou ik een fantastische carrière hebben gehad. Het risico om te vertrekken en te mislukken lijkt me soms te groot. En dat heeft niets te maken met een gebrek aan ambitie zoals ik soms hoor."

Poll: Zal Vanaken zijn carrière afsluiten bij Club Brugge

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024