'Genk verrast met nieuwe transferplannen voor ontevreden Dries Wouters'

'Genk verrast met nieuwe transferplannen voor ontevreden Dries Wouters'
Zaterdag 13 februari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Wist u dat Dries Wouters (23) nog altijd bij KRC Genk speelt? Zoniet, dan is het u vergeven, want de Tongenaar werd de voorbije maanden professioneel genegeerd. Tot nu.

Feit: Dries Wouters wil KRC Genk verlaten. De polyvalente middenvelder vond (terecht) dat hij dit seizoen te weinig aan spelen toekwam en liet de club dat ook weten. Hij leek tijdens de wintermercato lange tijd op weg naar STVV. Ondanks dat het voor de boze Genk-fans een heel gevoelige overgang zou zijn, gaf KRC Genk toch zijn fiat.

Daarna sprongen ook Waasland-Beveren en AA Gent in de dans, maar tot een transfer kwam het niet. Waarna hij onder John van den Brom volledig naar het achterplan verdween. Zijn laatste speelminuten dateren van 22 november 2020, in de vorige zeven competitiewedstrijden werd hij zelfs telkens niet opgenomen in de wedstrijdselectie.

Dalende waarde

Maar voor de match tegen KV Oostende zaterdagavond doet Van den Brom opeens wel beroep op de ontevreden middenvelder, hoewel de Nederlandse coach geen tekort aan spelers heeft. Bronnen melden nu dat dat te maken heeft met het feit dat KRC Genk, waar Wouters nog een contract tot 2024 heeft, zijn speler niet nog meer in waarde wil zien dalen.

Het plan is naar verluidt om hem nu weer in the picture te zetten en zo hopen dat hij zich in de belangstelling van (buitenlandse) clubs kan spelen, waardoor er voor de Limburgers komende zomer toch nog een lucratieve transfer zou inzitten. 

Poll: Kan Wouters een meerwaarde zijn voor KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  STVV  I  Waasland-Beveren  I  AA Gent

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024