'Dít is de reden waarom Liverpool-supporters Simon Mignolet terug willen' (VIDEO)

'Dít is de reden waarom Liverpool-supporters Simon Mignolet terug willen' (VIDEO)
Zaterdag 13 februari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Hij moest vertrekken omdat hij zogezegd te veel blunders maakte, maar met dat excuus kwam Liverpool-trainer Jürgen Klopp nooit weg bij Simon Mignolet. En dan is er nog zoiets als karma.

Wat is dat toch met Liverpool en zijn keepers? De hele historie met Mignolet is genoegzaam bekend. De Rode Duivel vloog plots naar de bank ten voordele van Klopps landgenoot Loris Karius. Maar die viel volledig door de mand en was in 2018 met een paar monumentale blunders verantwoordelijk voor het verlies in de CL-finale tegen Real Madrid.

Met diens opvolger Alisson Becker leek Liverpool daarna eindelijk een volwaardige doelman te hebben, maar dit seizoen lijkt ook hij een vloek over zich te hebben. In de topper tegen Manchester City ging hij twee keer op dezelfde manier grandioos de mist in: door de bal domweg in de voeten van een tegenstander te schieten.

Roep om Mignolet

Achteraf kwam er het excuus van (te) kouden voeten in het vriesweer, maar zaterdagmiddag overkwam hem tegen Leicester opnieuw ongeveer hetzelfde. Bij een verre van bal van Youri Tielemans kwam hij onoordeelkundig uit en trapte hij lomp over de bal.

Voor heel wat supporters genoeg om Klopp nog eens aan Simon Mignolet te herinneren. De Rode Duivel had bij Liverpool ook wel zijn mindere momenten, maar ging nooit meermaals zo zwaar in de fout. Dat bewijst hij nu ook week na week bij Club Brugge.

Poll: Had Klopp Mignolet indertijd in doel moeten laten staan?

TAGS  I  Liverpool  I  Leicester  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024