'Martinez op weg naar Barça, Belgische opvolger staat al klaar bij Rode Duivels'

'Martinez op weg naar Barça, Belgische opvolger staat al klaar bij Rode Duivels'
Zondag 14 februari 2021 - 12:30   I   door Redactie

Het heeft er alle schijn van dat Roberto Martinez over enkele maanden niet meer aan het roer staat bij de Rode Duivels. De Spaanse oefenmeester zou weg zijn naar... FC Barcelona.

Bij Barcelona zwaait op dit moment Ronald Koeman nog de plak, maar de Nederlander zou straks alweer vliegen. Volgens Spaanse media is Joan Laporta, dé topfavoriet om de presidentsverkiezingen bij Barça te winnen, van plan om Martinez naar Camp Nou te halen. Verschillende bronnen melden dat Martinez echt op weg is naar Barcelona.

Bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) houden ze al eventjes rekening met een vertrek van Martinez. Het is niet voor het eerst dat Martinez' naam valt bij een Europese topclub. Achter de schermen maakt de KBVB dan ook al werk van een opvolger voor Martinez.

Belgische coach

Als Martinez straks vertrekt, dan staat zijn mogelijke opvolger wellicht zelfs al klaar. De KBVB zou aan een Belgische trainer denken om Martinez op te volgen. De namen van Michel Preud'homme en Hein Vanhaezebrouck circuleerden eerder al als potentiële opvolger van Martinez.

Poll: Wie moet volgens jou de opvolger van Martinez worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Standard  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Barcelona

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024