'Real Madrid betaalt 85 (!) miljoen voor onverwachte vervanger van Sergio Ramos'

'Real Madrid betaalt 85 (!) miljoen voor onverwachte vervanger van Sergio Ramos'
Zondag 14 februari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Sergio Ramos (34) wandelt straks gratis de deur uit bij Real Madrid. Club en speler geraakten het niet eens over een nieuw contract en Ramos zal bijgevolg een vrije speler worden. Op Santiago Bernabéu maken ze ondertussen werk van een opvolger.

Spaanse media melden dat Real Madrid vol voor Jules Koundé gaat. De Fransman maakt al sinds vorig seizoen indruk bij Sevilla en is érg gewild. Real Madrid wil kort op de bal spelen en de 22-jarige Koundé zo snel mogelijk losweken bij SevillaDe Koninklijke ziet in Koundé de gedroomde opvolger van Ramos.

Dat Koundé de 34-jarige Ramos gaat moeten vervangen, is verrassend. Real leek in eerste instantie immers op zoek naar een profiel dat meer aansloot bij Ramos. Koundé is weliswaar een heel ander type, maar bij Real Madrid zijn ze toch volledig overtuigd. Voorzitter Florentino Perez is zelfs zo gecharmeerd door Koundé, dat hij zomaar eventjes 85 miljoen euro zou betalen voor de Franse verdediger.

Jackpot

De onderhandelingen op clubniveau zouden zich in een vergevorderd stadium bevinden. Bij Sevilla ruiken ze de jackpot. Real Madrid moet ook nog een akkoord bereiken met Koundé, maar dat zou geen probleem zijn.

Poll: Vind jij Jules Koundé 85 miljoen euro waard?

TAGS  I  Real Madrid  I  Sevilla

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024