Ook Charleroi-Club Brugge afgelast: "Dit is echt ongelofelijk"

Ook Charleroi-Club Brugge afgelast:
Zondag 14 februari 2021 - 16:57   I   door Redactie

Het stevige winterweer zorgt voor problemen in de Jupiler Pro League. Zaterdag werden Waasland-Beveren-Eupen en KV Oostende-KRC Genk reeds afgelast. Vandaag komt daar mogelijk ook nog eens Charleroi-Club Brugge bij.

"De situatie is niet evident”, meldt administratief directeur Pierre-Yves Hendrickx aan Het Laatste Nieuws. “Op Kortrijk hebben we gespeeld al was dat feitelijk onbegonnen werk. Gisteren niet", verwijst hij naar de afgelastingen in Beveren en Oostende. "Het blijft subjectief. We wachten af wat de voetbalbond zal beslissen.”

Ook Mehdi Bayat, sterke man bij Charleroi, maakt zich zorgen. "Het zeil werd verwijderd en er waren nog stroken op het veld die bevroren waren. De scheidsrechter (Lothar D’Hondt, nvdr.) moet nog ter plaatse komen, maar de wedstrijd is wel degelijk in gevaar", aldus Bayat. Pikant detail: Charleroi heeft geen veldverwarming.

Update 14/02 16:57

De wedstrijd tussen Charleroi en Club Brugge gaat niet door. Dat heeft de Pro League gecommuniceerd. Rond 16.00 uur keurde scheidsrechter Lothar D'Hondt het veld op Mambourg. Hij oordeelde dat het veld er te gevaarlijk bij lag en dat er niet kon gespeeld worden. De wedstrijd zal op een latere datum doorgaan.

Poll: Begrijp jij dat dit mogelijk is in eerste klasse?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren  I  Eupen

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023