Bizar: Gefrustreerde Club Brugge-spelers krijgen zwijgplicht over afgelasting

Bizar: Gefrustreerde Club Brugge-spelers krijgen zwijgplicht over afgelasting
Maandag 15 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Zowat iedereen deed zondag zijn zeg over de afgelasting van Charleroi-Club Brugge, behalve... Club Brugge. Nochtans de meest benadeelde van alle partijen. Op zijn zachtst gezegd vreemd.

Geen reactie van de spelers. En zelfs geen reactie van Club Brugge-trainer Philippe Clement. Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert waren al helemaal onzichtbaar. Toch niet de gewoonte bij dergelijke ingrijpende gebeurtenis.

Bij Sports Late Night op Play4 wisten ze dat de Bruggelingen niet mochten spreken. Maar anders was er maar weinig positiefs uitgekomen. "Club Brugge stapte gefrustreerd terug de bus op", weet Het Laatste Nieuws.

Voorsprong uitbreiden

"De leider had nochtans graag gespeeld in Charleroi. Niet verwonderlijk, gezien de flow waarin Club dezer maanden vertoeft. Een zevende opeenvolgende uitzege diende zich aan. De focus lag op wederom de voorsprong uitbreiden, de veertienpuntenkloof met Antwerp kon er één van zestien worden..."

"Bovendien", besluit Het Laatste Nieuws. "Door de drukke kalender in het verschiet - met beker- en Europa Leaguevoetbal - dreigde een inhaalwedstrijd nog ongelegener te komen." Niet moeilijk dat de spelers niet te spreken waren. Maar dat mochten ze dus niet uiten.

Poll: Kan er een goede reden zijn om de Club-spelers te doen zwijgen?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024