’Razende Kevin De Bruyne schokt Manchester City met vertrek’

’Razende Kevin De Bruyne schokt Manchester City met vertrek’
Dinsdag 16 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Er is een breuk in de maak tussen Manchester City en Kevin De Bruyne (29). De Rode Duivel zou voor zichzelf geen toekomst meer zien bij zijn huidige club en na dit seizoen vertrekken.

Volgens Don Balon is het nu al zeker: De Bruyne komt volgend seizoen niet meer uit voor Manchester City. Het Spaanse medium weet dat De Bruyne geen nieuw contract gaat ondertekenen in Manchester. Dat heeft alles te maken met... de nakende komst van Lionel Messi.

Don Balon weet dat De Bruyne absoluut niet te spreken is over het feit dat Manchester City hemel en aarde beweegt voor de 33-jarige Messi. De Argentijn is einde contract bij Barcelona en kan bij Man City een lucratieve overeenkomst ondertekenen. Tegelijkertijd zou Messi ook de grote vedette van Pep Guardiola's ploeg worden.

De Bruyne wacht al maanden

Het zit De Bruyne volgens Don Balon zó hoog dat hij intern bij Man City al heeft aangegeven te zullen vertrekken. De Bruyne vindt het niet kunnen dat het clubbestuur miljoenen en miljoenen kan uitgeven aan Messi, maar dat hij zelf al maanden wacht op een aanzienlijke loonsverhoging. Hij wil daarom koste wat het kost weg.

Waar de toekomst van KDB ligt, zal in de komende weken en maanden moeten blijken. De grootste clubs der aarde houden de situatie van De Bruyne alvast in de gaten. In een niet zo ver verleden werd de Rode Duivel al aan ploegen als Barcelona, Real Madrid, Juventus en Paris Saint-Germain gelinkt.

Poll: Zou jij De Bruyne graag van club zien wisselen?

TAGS  I  Manchester City  I  Barcelona  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024