Steven Defour voorspelt deelnemers play-off 1: “Ze gaan het sowieso halen”

Steven Defour voorspelt deelnemers play-off 1: “Ze gaan het sowieso halen”
Dinsdag 16 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge staat aan kop in de Jupiler Pro League en heeft een straatlengte voorsprong op zijn achtervolgers. De strijd om de overige plaatsen in play-off 1 kondigt zich echter nog heel spannend aan. Steven Defour waagt zich aan een voorspelling.

Hoewel KV Mechelen nog in de top 4 kan geraken, zet Defour zijn geld in op andere ploegen. In De Zondag noemt hij zijn vier favorieten voor play-off 1: "Club Brugge sowieso, en dan Genk, Antwerp en Anderlecht. De remonte van Standard onder Leye zal iets te laat komen, denk ik.”

“Of Anderlecht het gaat halen? Ik denk het wel", zegt Defour over zijn ex-ploeg. De middenvelder neemt het ook op voor paars-wit en trainer Vincent Kompany: "Kritiek geven is altijd gemakkelijk. Ik vind dat ze een juiste visie hebben en vind het heel positief dat ze daar niet van afwijken."

Vallen en opstaan

"Want uiteindelijk wil Kompany het voetbal dat ook de supporters willen. Met jongens uit eigen jeugd. Ze nemen het vallen en opstaan erbij. Als iedereen er maar op dezelfde golflengte zit", besluit Defour.

Poll: Denk jij dat Anderlecht play-off 1 gaat halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Standard  I  KV Mechelen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024