Olivier Deschacht is duidelijk over straffe terugkeer naar Anderlecht

Olivier Deschacht is duidelijk over straffe terugkeer naar Anderlecht
Dinsdag 16 februari 2021 - 12:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht is 40 jaar geworden. De verdediger staat nog wekelijks in de ploeg bij Zulte Waregem, en dat terwijl hij drie jaar geleden al werd afgeschreven door ‘zijn’ Anderlecht.

De breuk met RSCA zit nog steeds diep bij Deschacht. Een terugkeer naar het Lotto Park, in welke functie dan ook, lijkt dan ook nog niet voor meteen. “Of ik nog zou meekunnen bij Anderlecht? Goh, het is moeilijk om mij daarover uit te spreken. Je moet als speler natuurlijk altijd vertrouwen hebben in je eigen kunnen”, aldus Deschacht in Extra Time.

“Maar als ik Hannes (Delcroix, nvdr.) nu zie spelen… Dan zou ik niet meer in de ploeg staan bij Anderlecht. Ik wil me niet beter voordoen dan ik ben, maar misschien dat ik vorig jaar, of twee jaar geleden, wel nog in de ploeg zou gestaan hebben bij Anderlecht.”

"Ik kan onmogelijk 'neen' zeggen tegen Zulte"

Bovendien is Deschacht, als hij nog een jaar doorgaat, niet van plan om Zulte Waregem de rug toe te keren. “Ik kan onmogelijk ‘neen' zeggen tegen Zulte en ‘ja' tegen iemand anders."

"Die club is een beetje mijn thuis geworden, ook omdat de supporters mij omarmd hebben vanaf de eerste dag”, benadrukt de verdediger in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Poll: Zou Deschacht in de ploeg staan bij het huidige Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024