Olivier Deschacht is duidelijk over nieuwe vriendin: “Dit maakt me gelukkig”

Olivier Deschacht is duidelijk over nieuwe vriendin: “Dit maakt me gelukkig”
Dinsdag 16 februari 2021 - 23:15   I   door Redactie

Olivier Deschacht mocht dinsdag veertig kaarsjes uitblazen. De verdediger van Zulte Waregem draait nog steeds probleemloos mee in de Jupiler Pro League, maar in de voorbije jaren kreeg hij wel enkele rake klappen te verwerken. Zowel op als naast het veld.

Zo’n twee jaar geleden kwam het tot een breuk tussen Deschacht en zijn partner Annelien Coorevits. Een breuk die in de hand werd gewerkt door het gedwongen vertrek van Deschacht bij Anderlecht. De verdediger had alle moeite van de wereld om zijn vertrek bij RSCA een plaats te geven en dat brak hem op privévlak zuur op.

"Ik heb er mijn gezin door verloren"

“Ik heb er mijn gezin door verloren”, vertelt Deschacht aan Het Laatste Nieuws. Bij Zulte Waregem vond de verdediger opnieuw spelvreugde en afleiding. “Het voetbal maakt me gelukkig. Dit maakt me gelukkig."

"Ik heb totaal geen behoefte aan een nieuwe vriendin of een nieuw avontuur”, is Deschacht duidelijk over een eventuele nieuwe partner. “Het enige wat me nu interesseert, zijn de kinderen en het voetbal.”

"Waarom dat risico nemen?"

“Het is een fantastisch jaar met Zulte Waregem, als ik straks zou stoppen, zou ik kunnen eindigen met een goed gevoel. Waarom dan dat risico nemen om volgend jaar door te gaan? Ik ga niet meer beter worden."

"Met Nieuwjaar had ik beslist om te stoppen, maar dan kwam Francky Dury na elke overwinning bij mij: ‘Oli, je gaat toch niet stoppen, hé?'. Het voetbal komt al 20 jaar op de eerste plaats, ik heb er zelfs mijn gezin door verloren”, besluit Deschacht.

Poll: Vind jij dat Olivier Deschacht nog een jaar extra moet doorgaan als speler?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024