Genk blijft KV Oostende treiteren, rivaliteit tussen clubs wordt op de spits gedreven

Genk blijft KV Oostende treiteren, rivaliteit tussen clubs wordt op de spits gedreven
Woensdag 17 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Je zou denken dat na alle heisa rond de afgelaste match tussen KV Oostende en KRC Genk van vorig weekend, beide ploegen er alles aan doen om de herkansing sereen te laten verlopen, maar niets is minder waar.

Het verhaal is genoegzaam bekend. Normaal moest het duel afgelopen zaterdag worden afgewerkt, maar omdat KV Oostende er niet in slaagde het speelveld volledig ijsvrij te maken, werd de match uitgesteld. Tot grote onvrede van KRC Genk dat de verre verplaatsing voor niets maakte.

Het lag de Limburgers echter vooral zwaar op de maag dat naar hun mening de thuisploeg te weinig inspanningen had gedaan om de match te laten doorgaan. En dat is blijkbaar nog altijd niet verteerd, want via zijn officiële kanalen kon KRC Genk het niet laten om de draak te steken met KV Oostende.

11 graden

Op de officiële website klinkt het cynisch: "Aangezien de temperatuur vannacht niet onder de 6 graden zakt en we als dagtemperatuur zowat 11 graden mogen verwachten, zou het de greenkeepers van KVO moeten lukken om het terrein deze keer wél perfect bespeelbaar te krijgen..." Het is maar zeer de vraag of ze dat aan de kust grappig zullen vinden. Als extra motivatie kan het alleszins tellen.

Poll: Vindt u de reacties van KRC Genk kunnen?

TAGS  I  KV Oostende  I  KRC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024