'UEFA moeit zich met Dinamo Kiev-Club Brugge: Match wordt verschoven'

'UEFA moeit zich met Dinamo Kiev-Club Brugge: Match wordt verschoven'
Woensdag 17 februari 2021 - 12:30   I   door Redactie

Wat staat er nóg allemaal te gebeuren rond Dinamo Kiev-Club Brugge? Alsof de corona-uitbraak bij blauw-zwart nog niet genoeg was, is er nu ook nog de vrieskoude die spelbreker is.

In Oekraïene wordt verwacht dat de temperaturen donderdagavond tot minstens min vijftien en zelfs min twintig graden zullen zakken. Eerder raakte al bekend dat dat voor beide ploegen voldoende reden is om de match op eigen vraag te laten uitstellen. Dat is (nog?) niet gebeurd, maar nu zou de UEFA zelf willen ingrijpen.

Althans volgens Dynamo Kiev Inside. Het medium beweert dat de match delegate van de UEFA voorgesteld zou hebben om het uur van aftrap met twee uur naar voor te schuiven. Dus geen start om 18u55 Belgische tijd, maar wel om 17u. Zo zou de wedstrijd niet bij extreme vriestemperaturen moeten afgewerkt worden. Verwacht wordt dat beide ploegen op het voorstel zullen ingaan.

Update 17/02 - 13:20

Club Brugge bevestigt zelf dat de wedstrijd ook effectief verplaatst wordt. Zelfs nóg een uur vroeger dan voorzien, namelijk om 16u Belgische tijd.

Poll: Is het een goede zaak dat de match vervroegd wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024