Rampscenario voltrekt zich bij Club Brugge: ook Rits test positief op corona

Rampscenario voltrekt zich bij Club Brugge: ook Rits test positief op corona
Donderdag 18 februari 2021 - 14:52   I   door Redactie

Het slechte nieuws blijft maar komen voor Club Brugge. Na de corona-uitbraak werd gehoopt dat het aantal besmettingen zou meevallen, maar dat is niet het geval.

Het Laatste Nieuws meldt immers dat Noa Lang wel degelijk positief getest heeft op COVID-19. De Nederlander was niet mee afgereisd voor de Europa League-match tegen Dinamo Kiev omdat hij zich slecht voelde, maar Club hoopte dat het niet om corona zou gaan. Tegen beter weten in.

Nochtans testte hij maandag tijdens het onderzoek van de UEFA negatief. "Vals negatief, blijkt nu", schrijft de krant. Het brengt de teller van besmette spelers na ook al Vanaken, Denswil en Mitrovic op vier. En wie weet wie volgen er straks nog, als de resultaten van een nieuwe testronde op Oekraïense bodem bekend raken. 

Update 18/02 - 14:52

Nog meer slecht nieuws voor Club Brugge: ook Mats Rits heeft positief getest op Covid-19. Hij moest in extremis afhaken voor het Europa League-duel in Kiev. Rits heeft de groep verlaten en is al onderweg naar België om meteen in quarantaine te gaan.

Poll: Denk jij dat er nog meer spelers positief zullen testen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024