Club Brugge kan het niet geloven: Dinamo Kiev zet stadion open voor fans

Club Brugge kan het niet geloven: Dinamo Kiev zet stadion open voor fans
Woensdag 17 februari 2021 - 22:20   I   door Redactie

Eén ding is zeker: als Club Brugge met een positief resultaat terugkomt uit Kiev, dan is dat een heuse stunt. Want de tegenslagen blijven zich zonder ophouden opstapelen.

Het wordt stilaan te veel om op te sommen. Een corona-uitbraak van jewelste, geen trainerstaff op de bank, vriestemperaturen (-20) om u tegen te zeggen, een dreigende quarantaine van twee weken. En on top of the bill: Dinamo Kiev dat nu de steun zal kunnen genieten van de eigen supporters. 

Met dank aan de Oekraïnse overheid die plots besloot om voor de Europa League-match tegen Club Brugge een uitzondering te maken inzake de regels rond het toelaten van voetbalsupporters. Normaal is dat verboden door corona, maar daar wordt nu dus voor één keer van afgeweken.

Vijftig procent

Het medium Pravda meldt dat het Olimpiejsky stadion, dat normaal plaats biedt aan 70.000 toeschouwers, voor vijftig procent gevuld mag zijn. Een serieus voordeel voor de thuisploeg. Zeker in de wetenschap dat Club Brugge Dinamo Kiev volgende week in de terugmatch in een leeg Jan Breydelstadion zal ontvangen.

Poll: Zal Club Brugge nadeel ondervinden van de fans in het stadion?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024