Club Brugge-fans schrikken enorm na uitspraken van Simon Mignolet

Club Brugge-fans schrikken enorm na uitspraken van Simon Mignolet
Donderdag 18 februari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge staat voor een aartsmoeilijke opdracht in Oekraïne. Gehavend door Covid-19 moet blauw-zwart de schade zien te beperken tegen Dynamo Kiev. Doelman Simon Mignolet laat de moed in geen geval zakken.

Hoewel veel Club Brugge-fans zich zorgen maken over de situatie bij hun favoriete ploeg en de match tegen Dynamo Kiev, blijft Mignolet ijzig kalm. De Club-supporters denken dat het een groot probleem is om zonder Hans Vanaken en Noa Lang aan te treden, maar Mignolet gelooft ook hard in de andere spelers.

"Iedereen weet dat Noa heel belangrijk is voor ons. Hij kan een match openbreken en beslissen. Net zoals Hans. Maar het is wat het is. Hopelijk is Noa snel weer beter. Ondertussen staan de anderen klaar om het op te lossen", aldus Mignolet in Het Laatste Nieuws. De fans van Club zullen grote ogen trekken en er misschien toch anders over denken...

"Waarom zouden we?"

Maar Mignolet wil zich niet verstoppen achter de moeilijke omstandigheden. "Waarom zouden we ook? De focus is dezelfde als de voorbije dagen: doorgaan in de Europa League. Ondanks het feit dat er een aantal jongens niet bij kunnen zijn, en ook de coaching staf ontbreekt. We hebben in het verleden al bewezen dat we afwezigheden kunnen opvangen", benadrukt de goalie.

"Ik zie niet in waarom we nu onze ambitie zouden moeten bijstellen. Begin vorig seizoen hebben we ons in Kiev gekwalificeerd voor de play-offs van de Champions League - en uiteindelijk ook de groepsfase -, nu willen we naar de achtste finales van de Europa League", besluit Mignolet.

Poll: Denk jij dat Club Brugge gaat doorstoten naar de volgende ronde?

TAGS  I  Dynamo Kiev  I  Club Brugge

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022