'KRC Genk brengt bod van 6 miljoen uit op toptalent en sensatie uit 1B'

'KRC Genk brengt bod van 6 miljoen uit op toptalent en sensatie uit 1B'
Donderdag 18 februari 2021 - 10:30   I   door Redactie

KRC Genk is van plan om na dit seizoen stevig te investeren in nieuw spelersmateriaal. De Limburgers speuren nu al de markt af, op zoek naar interessante spelers. Genk wil onder meer een nieuwe doelman aantrekken.

Het contract van Danny Vukovic (35) loopt na dit seizoen af en de Australiër zal geen nieuwe overeenkomst krijgen. Een nieuwe doelman is dan ook welgekomen. Volgens Turkse media heeft Genk zijn oog laten vallen op Berke Özer (20).

Özer is eigendom van Fenerbahçe, maar is momenteel op uitleenbasis aan de slag bij Westerlo. De 20-jarige doelman is een groot talent en één van de sterkhouders bij Westerlo én in 1B. Het is ook KRC Genk opgevallen. De Limburgse club zou zelfs een bod van 6 miljoen euro hebben uitgebracht op Özer.

Vandevoordt

Bij Fenerbahçe gingen ze niet overstag. De Turken zijn er zich van bewust dat Özer veel talent heeft en willen meer geld vangen. Of Genk meer dan 6 miljoen wil betalen, zal nog moeten blijken. Met de 18-jarige Maarten Vandevoordt beschikt Genk immers zelf ook al over een jonge en beloftevolle keeper.

Poll: Vind jij dat Genk moet doordrukken voor deze doelman?

TAGS  I  KRC Genk  I  Westerlo  I  Fenerbahçe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024