‘Real Madrid biedt PSG gigantische som én 5 spelers aan in ruil voor Mbappé’

‘Real Madrid biedt PSG gigantische som én 5 spelers aan in ruil voor Mbappé’
Donderdag 18 februari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Het is Real Madrid menens om Kylian Mbappé (22) in te lijven. Zeker nadat Mbappé afgelopen dinsdag in zijn eentje FC Barcelona op een hoopje speelde. Real gaat er in de komende weken en maanden álles aan doen om de Franse sterspeler naar Santiago Bernabéu te lokken.

Mbappé over de streep trekken om in Madrid te tekenen, is niet het probleem. Real Madrid moet vooral Paris Saint-Germain zien te overtuigen. Voorzitter Florentino Perez schakelt alvast een versnelling hoger in de jacht op Mbappé.

Volgens Don Balon wil Perez zijn Parijse vrienden verleiden met een opmerkelijk aanbod. Real Madrid zou in de zomer een transfersom in de buurt van de 100 miljoen euro willen betalen voor Mbappé, die dan nog amper één jaar onder contract ligt bij PSG. Dat is echter niet alles.

Hazard

Perez zou PSG ook liefst vijf spelers van het huidige Real Madrid aanbieden. Zo is De Koninklijke bereid om spelers als Toni Kroos, Marcelo, Luka Modric, Gareth Bale (verhuurd aan Tottenham) en Eden Hazard naar Parijs te laten vertrekken. PSG zou de spelers in kwestie gratis kunnen overnemen.

Afhankelijk van wie de Fransen willen, zou Real het geboden bedrag voor Mbappé opschroeven of laten zakken. Het is duidelijk dat Florentino Perez niet zal rusten vooraleer hij Mbappé zijn krabbel ziet zetten onder een overeenkomst met Real Madrid.

Poll: Vind jij dat Kylian Mbappé al deze inspanningen waard is?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024