‘Furieuze van den Brom stapt na nieuwe nederlaag zelf naar bestuur van Genk’

‘Furieuze van den Brom stapt na nieuwe nederlaag zelf naar bestuur van Genk’
Donderdag 18 februari 2021 - 16:00   I   door Redactie

KRC Genk kreeg woensdagavond een serieuze tik aan 't zeetje. De Limburgse topclub verloor met 3-1 van KV Oostende en ziet KVO dichterbij sluipen. Met het oog op play-off 1 deden John van den Brom en zijn ploeg geen goede zaak.

"Zo kan het niet langer", reageerde van den Brom na afloop van KVO-Genk bij Het Laatste Nieuws. "Ik betrap me erop dat dit dezelfde wedstrijdanalyse is als tegen Anderlecht. We kregen opnieuw die vroege goal waarnaar we op zoek waren, maar het is niet gelukt om die wedstrijd echt naar ons toe te trekken."

“Hoe we dit moeten oplossen? Veel praten. En aan elkaar hangen. We hebben nog zeven matchen, zeven finales. Al heb ik mij wel boos gemaakt tijdens de match”, tekende Het Nieuwsblad dan weer op uit de mond van van den Brom.

Boodschap aan bestuur

Dat de trainer kwaad was, merkten ze ook bij het bestuur van Genk. Na de wedstrijd in Oostende zou van den Brom al om versterking voor volgend seizoen gevraagd hebben. De Nederlander is van mening dat er meer nodig is om met Club Brugge te strijden en mee te doen voor de titel.

Een boodschap die uiteraard wat dubbel aankomt bij het Genk-bestuur. Jess Thorup, de voorganger van van den Brom, haalde immers uitstekende resultaten met dezelfde groep.

Poll: Denk jij dat van den Brom meer uit deze groep moet kunnen halen?

TAGS  I  KV Oostende  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024