‘Barcelona ontslaat Ronald Koeman en stelt meteen nieuwe toptrainer aan’

‘Barcelona ontslaat Ronald Koeman en stelt meteen nieuwe toptrainer aan’
Donderdag 18 februari 2021 - 20:00   I   door Redactie

De pijnlijke nederlaag tegen Paris Saint-Germain zindert nog steeds na in Camp Nou. Het bestuur van FC Barcelona zou zelfs van plan zijn om in te grijpen en coach Ronald Koeman te ontslaan. Nog voor het einde van het seizoen zou de Nederlander moeten vertrekken.

Koeman staat sinds vorige zomer aan het roer bij Barcelona, maar kreeg in de voorbije maanden al bakken kritiek. Nu het net wat beter leek te gaan in de competitie, kreeg Barça een bolwassing van PSG - en meer bepaald Kylian Mbappé. De pijnlijke nederlaag te veel voor Koeman, zo blijkt nu.

Don Balon meldt dat Barça al een lijntje heeft uitgegooid naar Massimiliano Allegri. De Italiaanse trainer zit sinds zijn vertrek bij Juventus zonder club en brandt van de ambitie om opnieuw aan de slag te gaan. Allegri zelf mikt op een nieuw avontuur bij een topclub en Barcelona zou hem een kans willen geven.

Over & uit voor Koeman

De onderhandelingen tussen Barcelona en Allegri zijn al aan de gang en verlopen constructief. Er zou snel sprake moeten zijn van een akkoord. Koeman zal binnenkort dan ook te horen krijgen dat hij moet vertrekken bij Barça.

Poll: Vind jij dat Koeman meer tijd moet krijgen bij Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  Juventus  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024