John van den Brom is duidelijk over ontslag en vertrek bij KRC Genk

John van den Brom is duidelijk over ontslag en vertrek bij KRC Genk
Vrijdag 19 februari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Hij staat nog niet zo lang aan het roer in de Luminus Arena, maar toch wankelt de stoel van John van den Brom al. Na een teleurstellende reeks in de Jupiler Pro League wil van den Brom een reactie zien van zijn team.

De match tegen Beerschot van komende zondag wordt belangrijk voor van den Brom. Al is het volgens de Nederlander nog niet van moeten. Bij Het Laatste Nieuws is van den Brom duidelijk over een snel ontslag en vertrek bij KRC Genk.

"Ik heb bij jullie geloof ik gelezen dat het van moeten is. Mijn dochter was al een beetje in paniek", reageert van den Brom. "Maar als ik hier met de mensen zoals Dimitri (De Condé, nvdr.) of de voorzitter (Peter Croonen, nvdr.) praat, heb ik niet het gevoel dat het resultaat zondag bepalend is voor mijn toekomst."

Gezeik

"Maar als het minder gaat, heb je gezeik. Zo gaat dat in elke club. Of denk je dat Koeman bij Barcelona prettige vragen krijgt? Wat het bestuur wel eist en dat eis ik ook, is dat we zondag met een over-mijn-lijk-mentaliteit op dat veld staan. We moeten onszelf belonen en tonen dat wij het gewoon waard zijn om ons plekje in play-off 1 in te nemen", besluit van den Brom.

Poll: Denk jij dat van den Brom het seizoen zal uitdoen bij KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Beerschot  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024