‘Real Madrid gaat akkoord, verrassende transfer van Eden Hazard krijgt vorm’

‘Real Madrid gaat akkoord, verrassende transfer van Eden Hazard krijgt vorm’
Vrijdag 19 februari 2021 - 19:00   I   door Redactie

Eden Hazard (30) had zich ongetwijfeld iets anders voorgesteld bij zijn droomtransfer naar Real Madrid. De harde realiteit is dat Hazard ondertussen al anderhalf jaar op de sukkel is en zijn liedje in Madrid wellicht snel uit zal zijn.

Don Balon meldt dat het dossier Hazard ter sprake is gekomen bij Real Madrid. Voorzitter Florentino Perez heeft aangegeven dat hij akkoord gaat met een vertrek van Hazard. Het bestuur van De Koninklijke wil vermijden dat het opnieuw met een peperdure speler opgescheept zit die niet aan de verwachtingen voldoet. In Madrid krijgen ze immers koude rillingen als ze de naam Gareth Bale te horen krijgen.

Het is dan ook duidelijk: Hazard moet weg. Alle clausules inbegrepen, legde Real Madrid zomaar even 115 miljoen euro op tafel om Hazard los te weken bij Chelsea. Een bedrag dat via bonussen zelfs nog verder kan oplopen. Nu kiest Real eieren voor zijn geld. Het hoopt een zo groot mogelijk deel van het geïnvesteerde geld te recupereren.

Italië?

Hazard werd al aan een terugkeer naar de Premier League gelinkt, maar verrassend genoeg zou hij op weg zijn naar... Juventus. Enkele weken geleden raakte al bekend dat Juve erg geïnteresseerd is in Hazard. De Oude Dame zou Hazard graag willen aantrekken. De eerste contacten met Real Madrid zijn al gelegd.

Poll: Vind jij dat Hazard naar Juventus moet gaan?

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024