"Ronaldo en Messi staan niet meer in de top 3. Híj is de beste ter wereld"

Zaterdag 20 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo (36) en Lionel Messi (33) domineren het mondiale voetbal al járen. Stilaan komt er echter écht een einde aan hun hegemonie. Volgens Andros Townsend is de wissel van de macht zelfs al gebeurd.

Townsend, actief bij Crystal Palace, zet Ronaldo en Messi niet meer in de top 3 met beste spelers ter wereld. De Engelsman schuift Kylian Mbappé naar voor als de nieuwe nummer 1, terwijl ook Kevin De Bruyne een speciale vermelding krijgt.

“Mbappé is een speciale speler. Een erg speciale speler", vertelt Townsend aan talkSPORT. "Ik herinner me nog goed het moment dat hij doorbrak op het hoogste niveau. Hij kreeg veel kritiek. Mensen zeiden dat Mbappé gewoon snel was, maar zijn manier van spelen weinig inhoud had. Ondertussen merk je aan alles dat hij een complete speler is.”

"Mbappé heeft álles"

“Mbappé heeft álles", gaat Townsend verder. "Hij doet me denken aan de Braziliaanse Ronaldo. Scherp, een geweldige afwerker en zoveel zelfbeheersing. En zeggen dat hij nog tien jaar op topniveau voor zich heeft, hé."

"Het is erg om te zeggen omdat ik ben opgegroeid met Ronaldo en Messi die elkaar bekampten om de beste te zijn, maar op dit moment staan zij niet in mijn top 3 met beste spelers ter wereld. Ik zet De Bruyne op drie, Neymar op twee en Mbappé op één", besluit Townsend.

Poll: Wie vind jij de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Juventus  I  Barcelona  I  PSG  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024