Bongonda heeft het helemaal gehad bij Genk: "Ik krijg er echt het schijt van"

Bongonda heeft het helemaal gehad bij Genk:
Zaterdag 20 februari 2021 - 09:30   I   door Redactie

Neen, het zit niet goed bij KRC Genk. De match van zondagmiddag tegen Beerschot wordt allesbepalend voor het lot van trainer John van den Brom. En dan wordt er ook gekeken naar sterkhouders.

Théo Bongonda is daar één van. Al is ook hij al een tijdje uit vorm. "Ik maak voor mezelf de analyse waar het fout loopt, zowel collectief als individueel", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik krijg echt het schijt van deze situatie. We kunnen blijven roepen dat het allemaal goedkomt en dat we nog steeds op de derde plaats staan. Maar het is duidelijk dat het niet loopt zoals het zou moeten."

Of dat dan aan de trainer of aan één of meerdere spelers ligt, daar wil of kan Bongonda zich niet direct over uitspreken. "Ik denk niet dat er één grote oorzaak is. We missen karakter op het veld, maar ook bescheidenheid. Als je verliest tegen ploegen die op papier minder sterk zijn, dan ligt het probleem bij jezelf."

Te laat

Maar dat er dringend iets moet veranderen, daar is Bongonda wel al lang uit. "Het is nog niet te laat om de boel om te keren, neen. Maar we kunnen blijven herhalen dat het niet te laat is, tot het op een dag te laat zal zijn."

Poll: Zal KRC Genk de boel kunnen omkeren tegen Beerschot?

TAGS  I  KRC Genk  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024