Kleedkamer van Club Brugge en Clement schrikken zich kapot van Dirar

Kleedkamer van Club Brugge en Clement schrikken zich kapot van Dirar
Zaterdag 20 februari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Nabil Dirar stond afgelopen donderdag voor het eerst in zeven maanden weer eens aan de aftrap. En toch ontgoochelde de flankspeler zonder matchritme tegen Dinamo Kiev allerminst.

Verbazingwekkend, omdat de Belgische Marokkaan op zijn 34ste toch al in de herfst van zijn carrière zit. Maar sinds zijn vorige passage bij Club Brugge zo'n negen jaar geleden heeft hij een stevige gedaantewisseling ondergaan. Waar hij niet echt bekend stond als het grootste trainingsbeest, traint hij nu maar liefst drie keer per dag. 

En dat zorgde voor grote verbazing in de kleedkamer bij zijn ploegmaats en bij coach Philippe Clement. Maar niet bij zijn manager. "Nabil leeft als een prof", vertelt Fouad Ben Kouider in Het Laatste Nieuws. "Je kan zijn werkethiek vergelijken met die van Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic. Drie keer per dag traint hij - hij kan niet zonder."

Chapeau

"Daarom vergelijk ik hem met Ibra en zo. Het strakke regime dat Nabil hanteert, met oefeningen in de fitness, buiten en in de zaal, da's gewoonweg chapeau. En dan hebben we het nog niet over zijn evenwichtige levensstijl. Nabil kent zijn lichaam heel goed en kan nog lang mee." Club Brugge kan er maar van profiteren.

Poll: Vindt dat Dirar het lichaam van een 34-jarige heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024