Vanhaezebrouck trekt alle macht naar zich toe bij AA Gent, De Witte laat begaan

Vanhaezebrouck trekt alle macht naar zich toe bij AA Gent, De Witte laat begaan
Zaterdag 20 februari 2021 - 18:30   I   door Redactie

Na het gelijkspel tegen KV Mechelen van vrijdagavond heeft AA Gent een mirakel nodig om alsnog play-off 1 te halen, maar geen Buffalo die daar nog in gelooft. Het zal voor volgend seizoen zijn.

En dat is waar voorzitter Ivan De Witte ook op rekent. Omdat hij ervan overtuigd is dat met Hein Vanhaezebrouck eindelijk de juiste trainer aan het roer staat. Al heeft de AA Gent-voorzitter wel de indruk dat zijn lievelingscoach veranderd is.

"Het zou kunnen dat Hein iets rustiger is geworden. Milder", vertelt De Witte in Het Laatste Nieuws. "Ik geloof dat hij absoluut niet verwachtte wat hem bij Anderlecht is overkomen. Daarna onderging hij een noodzakelijke medische ingreep. Dat alles heeft wel een impact gehad."

Ownership

Een impact waarvan De Witte volgend seizoen verwacht dat die voorbij is. Bovendien is de preses bereid om Vanhaezebrouck carte blanche te geven. En dat is ook de manier waarop die het liefste werkt.

"Ik heb 'm niet zo lang geleden verteld: 'We ain't seen it all from you'", aldus De Witte. "Volgend seizoen zal Hein veel meer mee aan het stuur zitten - het wordt zijn mercato, zijn voorbereiding, zijn accenten... Hein zal weer het ownership van de ploeg opnemen." En dan is het hopen dat ook de resultaten beteren.

Poll: Is het verstandig om Vanhaezebrouck alle macht in handen te laten nemen?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Mechelen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024