Paniek rond Rode Duivel: Voor langere tijd buiten strijd, maar niet in levensgevaar

Paniek rond Rode Duivel: Voor langere tijd buiten strijd, maar niet in levensgevaar
Zaterdag 20 februari 2021 - 22:00   I   door Redactie

Met het oog op het EK houdt bondscoach Roberto Martínez graag zoveel mogelijk kandidaat-Rode Duivels in het oog. Zeker omdat er nu alsmaar meer uitvallen met blessures.

En afgelopen week was het toch even schrikken toen de Spanjaard nieuws kreeg over Sebastiaan Bornauw. Normaal gezien had de tweevoudige Rode Duivel onder het mes moeten gaan voor een probleem aan de wervelkolom, maar de operatie werd uitgesteld na een allergische reactie op de verdoving.

De 21-jarige verdediger zou normaal gezien een tiental dagen out geweest zijn, maar nu lijkt de voormalige Anderlecht-speler voor langere tijd buiten strijd. Er was naar verluidt wel even paniek in het ziekenhuis, maar schrijft Het Laatste Nieuws: "Onze landgenoot zou niet in levensgevaar geweest zijn. De operatie vindt nu eerstdaags plaats."

Outsider

Bornauw ontbreekt sinds eind januari bij Köln door de rugproblemen. Daarvoor was hij een vaste waarde in de defensie. Het is niet dat de youngster voor Martínez meteen een kandidaat was om mee te nemen naar het EK, maar hij hoorde toch tot de brede selectie outsiders. En door de grote blessurelast weet je maar nooit. Al zal hij nu wel geen optie meer zijn.

Poll: Zou Bornauw een optie geweest zijn voor het EK?

TAGS  I  FC Köln  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024