'Club Brugge ziet monsterbod binnenlopen voor Charles De Ketelaere'

'Club Brugge ziet monsterbod binnenlopen voor Charles De Ketelaere'
Zondag 21 februari 2021 - 11:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere (19) blijft maar hoge ogen gooien bij Club Brugge. De Ketelaere ontwikkelt zich stormachtig en dat valt ook in het buitenland steeds meer op. De interesse in het blauw-zwarte paradepaardje groeit en blijft groeien.

De buitenlandse topploegen kennen De Ketelaere ondertussen allemaal wel. Dat heeft uiteraard te maken met het feit dat de youngster van Club Brugge ook in de Champions League en Europa League minuten maakte én het goed deed.

AC Milan zou meer dan gewone belangstelling hebben. De Milanese grootmacht hoopt De Ketelaere na afloop van dit seizoen al over te nemen van Club Brugge. Italiaanse bronnen beweren zelfs dat Milan een bod gaat uitbrengen op De Ketelaere.

Meer dan 25 miljoen?

Milan zou meer dan 25 miljoen euro veil hebben voor het nog steeds maar 19-jarige jeugdproduct van Club. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hopen CDK nog even in België te houden, maar ze mogen zich dus een aan een duizelingwekkend bod verwachten.

De Ketelaere zelf laat zich niet gek maken. De beloftevolle Rode Duivel wil op termijn een stap hogerop zetten, maar beseft dat hij nog stappen kan zetten bij Club. Afwachten wat hij doet als Milan ook bij hem aanklopt.

Poll: Hoeveel zal Club Brugge volgens jou verdienen aan een vertrek van De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024