Anderlecht-fans vallen van hun stoel na interview van Vincent Kompany

Anderlecht-fans vallen van hun stoel na interview van Vincent Kompany
Zondag 21 februari 2021 - 18:15   I   door Redactie

RSC Anderlecht is er niet in geslaagd om zich zondag te herpakken met een overwinning. In eigen huis verloor een dramatisch RSCA met 0-2 van KV Kortrijk. Niet alleen het resultaat, maar ook de uitleg van Vincent Kompany achteraf zit de paars-witte aanhang hoog.

Na afloop van Anderlecht-KV Kortrijk gaf Kompany een op zijn zachtst uitgedrukt bizar interview aan Eleven Sports. Het viel ook de supporters van RSCA op. "Wat een warrige man" en "Hij is echt de weg kwijt", laten Anderlecht-fans noteren op Twitter.

"Ik zit met open mond naar het interview van Kompany te luisteren. Dit klinkt als een coach die het niet meer weet", reageert iemand anders nog op het interview. "Nog altijd arrogantie ten top", krijgt Kompany verder nog een veeg uit de pan.

Reactie?

De fans van paars-wit konden duidelijk hun oren niet geloven toen ze de analyse van Kompany te horen kregen. De coach zei onder meer dat hij niet al te veel woorden wilde vuilmaken aan de match en nu een reactie wil zien. "Maar dat hebben we al eens gehoord", merkt een aandachtige fan op.

Poll: Begrijp jij de reactie van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024