Charles De Ketelaere verbaast Club Brugge: "Daar werd ik echt boos van"

Charles De Ketelaere verbaast Club Brugge:
Maandag 22 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Als het over revelatie van het seizoen gaat is Charles De Ketelaere bijgehaald door Noa Lang, maar als het over bescheidenheid gaat blijft de youngster met voorsprong op kop.

Dat blijkt ook uit het interview van De Ketelaere in de Krant van West-Vlaanderen, waarin hij vertelt dat hij het jammer vindt dat Renée en Louis voor heel veel mensen altijd de zus en broer van Charles De Ketelaere zullen zijn.

“Terwijl ik even trots ben op hen als zij op mij! Maar intussen rol je daar wel in. Je weet dat als je een winkel binnenstapt, men soms wel eens om een foto vraagt. Geen probleem natuurlijk, maar ik ben nu ook weer niet zo’n ster dat ik niet meer door de straten van Brugge kan wandelen op mijn gemak.”

Genegeerd

Net omdat hij naast bescheiden ook altijd rustig blijft, lazen ze bij Club Brugge met stijgende verbazing de volgende passage in het interview: "Toen ik samen met mijn zus Renée begin vorig jaar ging kijken naar een match van mijn broer Louis, die bij Varsenare speelt, kwam een meneer praten met mij, waarbij mijn zus helemaal genegeerd werd."

"Daar werd ik, weliswaar binnenin, echt boos van. Het is toch niet omdat ik een voetballer ben…?” Als De Ketelaere die boosheid op het veld ook in grinta kan omzetten, kan hij en bij uitbreiding heel Club Brugge daar alleen maar wel bij varen.

Poll: Moet een voetballer anders behandeld worden omdat hij bekend is?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024