Depoitre stikjaloers op AA Gent: "Hoe zot is dat?"

Depoitre stikjaloers op AA Gent:
Donderdag 16 februari 2017 - 15:40   I   door Redactie

AA Gent speelt straks tegen Tottenham. Laurent Depoitre, ex-spits van de Buffalo's, sprak voor de gelegenheid een videoboodschap in.

“Geniet hier maximaal van. Jullie heb het geluk om tegen een Engelse topploeg te spelen - iets wat ik niet kan zeggen", lacht Depoitre. "Ik had vorig jaar in de Champions League zo graag een club uit de Premier League geloot. Volgende week zal er zo’n 85.000 man in Wembley zitten. Hoe zot is dat niet? Jullie hebben bovendien niets te verliezen. Het is anders dan een wedstrijd tegen Eupen, waar amper iets te winnen valt. Wie weet zorgt een stunt of fantastische match tegen Tottenham wel voor een vertrouwensboost."

"Je laat zo’n kans toch niet liggen? Ook al is play-off 1 halen op dit moment belangrijker - ik kan me niet inbeelden dat jullie straks PO 2 zouden spelen -, in het verleden hebben we toch bewezen dat we om de drie dagen een wedstrijd kunnen spelen? Recupereer goed en dan mag dat geen probleem zijn. De match tegen Standard is in mijn ogen trouwens níet belangrijker dan die tegen Tottenham.”

TAGS  I  Laurent Depoitre  I   AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024