Club Brugge heeft er genoeg van: “Dit is eigenlijk competitievervalsing”

Club Brugge heeft er genoeg van: “Dit is eigenlijk competitievervalsing”
Donderdag 25 februari 2021 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Op extrasportief vlak dan welteverstaan. Liefst zeven spelers testten positief op Covid-19, net als de volledige trainersstaf. Iets wat begint te wegen op de gang van zaken.

Bij Club Brugge is men stilaan radeloos. Ze zijn de gang van zaken meer dan beu. De clubleiding doet er alles aan om het coronavirus buiten te houden, maar zelfs dat is dus nog niet genoeg. In aanloop naar de terugmatch tegen Dynamo Kiev raakte bekend dat ook Charles De Ketelaere en Simon Mignolet corona hebben. Ook al bleek Mignolet na een hertest negatief, toch zorgde het voor nog meer paniek in de tent.

Ondanks alle problemen, gelooft analist Franky Van der Elst in de slaagkansen van blauw-zwart. “Club is niet meer onder de indruk van pakweg Dynamo Kiev. Als je op Real Madrid gelijk bent gaan spelen, of zoals nu negen keer na elkaar hebt gewonnen in de competitie, dan is het geloof zó groot. Die verschillende campagnes in Europa hebben zich bovendien al vertaald in een bepaalde ervaring”, aldus Van der Elst in Het Laatste Nieuws.

Competitievervalsing

Toch zal Club Brugge het straks niet makkelijk hebben tegen de Oekraïners, zo voorspelt Van der Elst. “Ik vrees dat het tot op het einde een nerveuze, zenuwslopende bedoening zal zijn. Tegen een vervelende tegenstander - Kiev is stug, geeft weinig weg. Covid-19 kan je dus zomaar de kwalificatie kosten. Wat eigenlijk een beetje competitievervalsing is”, besluit de analist.

Poll: Vind jij dit competitievervalsing?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dynamo Kiev

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024