Werkt Club Brugge aan spectaculaire terugkeer van Lior Refaelov?

Werkt Club Brugge aan spectaculaire terugkeer van Lior Refaelov?
Vrijdag 26 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (34) is in juni einde contract bij Royal Antwerp FC. Hoewel Refaelov in de herfst van zijn carrière zit, beleeft de Israëli op de Bosuil zijn tweede jeugd. ‘Rafa’ presteert op een hoog niveau, is beslissend en won aan het begin van dit jaar de Gouden Schoen. Maar een nieuw contract? Neen, dat kreeg hij nog niet.

Het heeft Refaelov en zijn zaakwaarnemer in de voorbije weken serieus aan het denken gezet. De 34-jarige Refaelov geniet - zoals bijna iedere transferperiode - interesse uit Israël, maar vindt het nog steeds te vroeg voor een terugkeer naar zijn vaderland. De aanvallende middenvelder is van mening dat hij nog steeds meekan op een hoger niveau.

Rafa loves Belgium

Bovendien voelt Refaelov zich hartstikke goed in ons land. België is zijn tweede thuis geworden. Rafa en zijn gezin willen liefst hier blijven, zelfs als er bij Antwerp geen contractverlenging inzit. En dus staat Refaelov open voor andere Belgische ploegen. Hij wil niet blijven wachten op het Antwerp-bestuur en het heft in eigen handen nemen.

Dudu Dahan, de zaakwaarnemer van Refaelov, liet al weten dat er interesse is van Belgische teams. KRC Genk werd al genoemd en ook andere ploegen houden Rafa’s situatie in de gaten. Waarom geen terugkeer naar Club Brugge? Bij blauw-zwart is Refaelov nog steeds graag gezien - zelfs na zijn vertrek naar Antwerp.

(Lees verder onder de afbeelding)

In de schaduw van Vanaken?

Op zijn 34ste zou Refaelov dit Club Brugge nog steeds diensten genoeg kunnen bewijzen. Al is de vraag natuurlijk wel of de eergierige Israëli vrede kan nemen met een plek in de schaduw van pakweg Hans Vanaken. Van Refaelov is geweten dat hij ook nu nog zoveel mogelijk wil spelen.

Eén ding is zeker: over de toekomstplannen van Refaelov is het laatste woord nog niet gezegd. Haalt Antwerp alsnog alles uit de kast om zijn sterkhouder langer vast te leggen of speelt Refaelov straks bij Club Brugge of een andere Belgische topclub? Of volgt er een transfer naar het buitenland? Time will tell.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Refaelov moet terughalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024