Brandon Mechele haalt verrassend zwaar uit naar ploegmaats na pijnlijke uitschakeling

Brandon Mechele haalt verrassend zwaar uit naar ploegmaats na pijnlijke uitschakeling
Vrijdag 26 februari 2021 - 09:30   I   door Redactie

Echt boos zal je hem nooit zien, dat ligt niet in zijn aard. Maar Brandon Mechele heeft ondertussen toch genoeg ervaring om zijn gedacht te mogen zeggen. En dat is wat hij na Dinamo Kiev ook deed.

Neen, gelukkig was hij niet toen hij na de Europese uitschakeling voor de camera's van VTM2 kwam te staan. De late tegengoal lag duidelijk op zijn lever. “Eén onoplettendheid en het is bingo. Ik denk dat ze ook maar één kans gehad hebben."

Dat de Oekraïners het mooi afmaakten maakte voor hem geen enkel verschil. "Het was op zich een knappe goal, dat wel, maar eigenlijk heel simpel om te verdedigen: je moet gewoon je mannetje volgen en dan gebeurt dat niet. Het is jammer om het zo weg te geven."

Geen excuses

Opvallend zware taal naar zijn ploegmaats. Dat zijn we niet gewoon van Mechele. Maar niet alleen op defensief vlak, ook offensief stelde hij zijn ploegmaats in gebreke. "We hadden voldoende kansen om zelf een goal te maken. Asl wij 1-0 scoren is het volgens mij boeken toe en scoren we een tweede en een derde."

En daarbij was geen ruimte voor excuses. "Het ligt niet aan de afwezigen. Onze pressing was … In de tweede helft kwamen we er niet meer uit en dat mocht niet zijn. We stonden gewoon veel te laag en konden niet meer opschuiven." En daarmee had hij zijn punt meer dan gemaakt.

Poll: Mag Mechele zo uithalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024