Nieuwe coronaklap voor Club Brugge: Topper tegen AA Gent dreigt afknapper te worden

Nieuwe coronaklap voor Club Brugge: Topper tegen AA Gent dreigt afknapper te worden
Vrijdag 26 februari 2021 - 13:30   I   door Redactie

Een voetballer heeft niets liever dan dat de matchen elkaar in sneltempo opvolgen, maar in dit geval hadden ze het bij Club Brugge liever anders gezien. Corona blijft immers als een schaduw boven blauw-zwart hangen.

"De jongens motiveren voor AA Gent, dat is geen probleem, ze zijn ongelooflijk professioneel. Hoe we ze fysiek zullen klaar krijgen, is een andere vraag", beseft interim-coach Rik de Mil in Het Laatste Nieuws. "We hebben al héél veel van hen gevraagd. Het is opnieuw bang afwachten. Een nieuwe test... Hopelijk komen er nog jongens terug. We zullen zien wie er zondag beschikbaar is."

Maar los van de blessure van Bas Dost ziet het er niet goed uit. "Nu pas keren de eerste besmette mensen terug uit quarantaine - enkele medewerkers die nog vóór de bekermatch tegen Antwerp in isolatie geplaatst werden", stelt de krant.

Devalueren

"Heel misschien geldt dat na de test van morgen voor Denswil en Mitrovic. Op Vanaken, laat staan Lang, Rits of De Ketelaere, hoeft Club Brugge niet te rekenen", weet Het Laatste Nieuws verder ook nog. En dat is opnieuw een zware domper. Niet alleen voor de Bruggelingen, maar het dreigt de topper ook te devalueren.

Want het is maar de vraag hoe een geamputeerd blauw-zwart een gemotiveerd AA Gent zal kunnen afhouden. Een nederlaag zou alleszins niet als een verrassing komen. 

Poll: Welke ploeg zal winnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024