Vincent Kompany reageert en is duidelijk over mogelijk ontslag bij Anderlecht

Vincent Kompany reageert en is duidelijk over mogelijk ontslag bij Anderlecht
Vrijdag 26 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Vincent Kompany kreeg de jongste weken flink wat kritiek te verduren. De keuzes van de Anderlecht-trainer werden niet gesmaakt bij de eigen aanhang en her der werd zelfs al een ontslag gesuggereerd.

Kompany zelf blijft rustig en is duidelijk over een eventueel vertrek: daar is hij niet mee bezig. “Ik ben nul procent bezig met mijn eigen positie. De twee laatste matchen waren slecht. Het is mijn taak om oplossingen te zoeken, maar ik zie op training jongens die alles voor mij geven. Moest ik iets anders zien, zou ik me meer zorgen maken", aldus Kompany bij Het Nieuwsblad.

"Het klopt dat we de jongste twee matchen geen kansen creëeren, maar dat is geen trend van de laatste vijftien duels. Het is eerder te wijten aan een mindere vorm dan aan niet kunnen. We staken er veel tijd in om de jongens te helpen", benadrukt de RSCA-coach.

"Niemand is onaantastbaar"

Toch beseft Kompany dat ook hij niet zeker is van zijn job. “Niemand is onaantastbaar. Ik ben altijd menselijk geweest, anders zat ik hier niet met jullie te praten. Aan de perceptie kan ik niets doen, maar sommigen onder jullie kennen me al van toen ik 17 jaar was. Ik ben nog altijd dezelfde: een mening over alles, maar met respect voor iedereen", besluit de gewezen Rode Duivel.

Poll: Vind jij dat Anderlecht het vertrouwen in Kompany moet behouden?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024