KRC Genk in aanloop naar Charleroi zwaar onder vuur: "Waar ben je als club dan mee bezig?"

KRC Genk in aanloop naar Charleroi zwaar onder vuur:
Vrijdag 26 februari 2021 - 16:00   I   door Redactie

Het is al wat geweest met KRC Genk en trainers dit seizoen. Wordt John van den Brom straks al de vierde trainer die een stap opzij moet zetten? Het zou zomaar kunnen.

En dat komt de club op behoorlijk wat kritiek te staan. Ook in Sport/Voetbalmagazine. "KRC Genk had na het vertrek van Philippe Clement geen gelukkige hand in het aantrekken van trainers", schrijft hoofdredacteur Jacques Sys. "Felice Mazzu en Hannes Wolf, ze voldeden uiteindelijk niet."

"En nu is er dus Van den Brom die aanvankelijk met succes verder borduurde op de fundamenten die de uit eigen beweging vertrokken Jess Thorup legde, tot de terugval kwam. Dan kan je als bestuur weer naar een nieuwe trainer zoeken. Maar waar ben je als club dan mee bezig?"

Gescreend

Waarop Sys de club erop wijst dat ze best eens aan introspectie doen in plaats van nog maar eens een trainer te ontslaan. "De vraag die zich nu vooral opdringt is waarom die trainers telkens weer verkeerd worden gescreend." Als ze daar het antwoord op vinden, zou dat inderdaad al heel wat miserie vermijden.

TAGS  I  KRC Genk  I  Beerschot  I  Charleroi

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024