Simon Mignolet doet bij Club Brugge monden openvallen met opvallende uitspraak

Simon Mignolet doet bij Club Brugge monden openvallen met opvallende uitspraak
Zaterdag 27 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Is er iemand bij Club Brugge die niét met corona bezig is? Wellicht niet, maar de ene toch wat meer dan de andere. Zeker al Simon Mignolet, die nu al twee keer positief testte.

Eerst ging hij niet spelen tegen Dinamo Kiev, daarna weer wel. Wat een soap was het toch rond Mignolet in aanloop naar de terugmatch in de zestiende finales van de Europa League. Bleek dat hij uiteindelijk eerst vals positief testte en daarna dus gewoon negatief. En eerder op het seizoen tegen Zenit Sint-Petersburg moest hij ook al aan de kant blijven.

In Rusland was het door een zogezegde positieve test, terwijl hij helemaal geen symptomen had. En dat verleidde hem na Kiev tot een opmerkelijke uitspraak waar ze ook bij Club Brugge van opkeken. "Ik weet niet wat ze allemaal vinden in die kromme neus van mij", kon de Rode Duivel er voor de camera's van VTM2 toch nog de humor van in zien.

Neusbreuk

Zelfrelativering heet zoiets. De neus van Mignolet heeft door zijn carrière als doelman al heel wat moet ondergaan. Zo was er onder meer een zware neusbreuk in 2011, waardoor zijn reukorgaan een specifieke vorm kreeg.

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev  I  AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024