Niet te snappen: Kevin De Bruyne geeft geweldige assist, maar City-fans spuwen hem uit

Niet te snappen: Kevin De Bruyne geeft geweldige assist, maar City-fans spuwen hem uit
Zaterdag 27 februari 2021 - 15:20   I   door Redactie

Na zijn lange blessure is Kevin De Bruyne stilaan volledig terug. Voor de tweede opeenvolgende keer bracht Pep Guardiola de Rode Duivel aan de aftrap in de Premier League, ook al stootte dat op weerstand.

Minuut 30: een geweldige assist van De Bruyne voor de 1-0 van Ruben Dias tegen West Ham United. Op dat moment is iedereen ervan overtuigd dat de spelmaker hélemaal terug is. Minuut 90: De Bruyne valt zijn ploegmaats in de armen na de 2-1-zege. Op dat moment wordt de middenvelder op Twitter virtueel uitgefloten.

Niet te geloven eigenlijk hoe De Bruyne afgemaakt wordt door de eigen fans. De wereldassist voor de 1-0 wordt dan wel erkend, maar voor zijn prestatie wordt hij met de grond gelijkgemaakt. Om maar te zeggen dat de supporters verwend zijn geraakt na de ongelooflijke reeks van 20 (!) zeges op rij in alle competities.

Bovenaan

De Bruyne zelf zal er zich wellicht niet aan storen. Met nog maar eens een assist erbij staat hij met elf stuks nu alleen bovenaan dat lijstje in de Premier League. En wat zijn prestatie betreft: na zijn langdurige afwezigheid kan zijn vorm alleen maar beter worden.

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  West Ham United

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024