Club Brugge zorgt mogelijk voor transferbom bij Gent: 'Topdeal in de maak'

Club Brugge zorgt mogelijk voor transferbom bij Gent: 'Topdeal in de maak'
Zondag 28 februari 2021 - 08:30   I   door Redactie

De Slag om Vlaanderen van zondagavond gaat niet door, maar dat neemt niet weg dat Club Brugge en AA Gent naast het veld de strijd met elkaar aangaan. Zo maakt Club, tot grote onvrede van Gent, nog steeds jacht op Roman Yaremchuk (25).

Tijdens de zomermercato werd Yaremchuk aangeboden bij Club Brugge. De spits wilde koste wat het kost weg bij AA Gent en overwoog blijkbaar zelfs een overstap naar de eeuwige rivaal. Tot een transfer kwam het evenwel niet. Nog niet?

Het is immers niet uitgesloten dat Club Brugge straks de boel op stelten zet bij AA Gent. Blauw-zwart houdt de situatie van Yaremchuk immers nog steeds in de gaten, zo klinkt in makelaarsmiddens. De Oekraïner is en blijft een topspeler in de Jupiler Pro League en dat beseft men ook bij Club.

Gevoelig

Club Brugge beseft dat de komst van Yaremchuk gevoelig zou liggen bij de eigen fans en die van Gent, maar dat lijkt het bestuur voorlopig niet tegen te houden. Yaremchuk zelf, die wil in de zomer hoe dan ook vertrekken. Hij mikt op een toptransfer. Naar Club Brugge of naar een buitenlandse club? Dat zal nog moeten blijken.

Poll: Zou Roman Yaremchuk in de ploeg staan bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024